Update 3Breaking NewsFetița rănită în incendiul de la Pecica va fi transportată la București pentru îngrijiri

  de Special Arad | 20 iunie 2019, 4:33 PM | Știri Arad

  0

  Arhiva

  În urmă cu puțin timp a fost anunțat un incendiu la o casă particulară din Pecica, situată pe strada 219. La fața locului se deplasează două unități de pompieri cu 6 subofițeri, iar colegii de la SVSU Pecica le vin în ajutor. Deasemenea, la incendiu s-a deplasat și un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanțe Județean.

  Revenim cu amănunte.

  UPDATE: Incendiul este limitat și localizat. Copilul este preluat de către echipajul SAJ. Din primele informații copilul are arsuri de gradul II pe aproximativ 60 % din suprafața corpului.

  Echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobila pleacă în sprijinul echipajului SAJ pentru preluarea copilului.

  UPDATE 2:Incendiul este lichidat. Victima, fetiță, 2 ani arsuri 60% gradul II și III a fost preluata acuma de echipajul SMURD Terapie Intensiva Mobila. Nu s-a stabilit unitatea spitalicească unde va fi transportata. Posibil în prima faza la UPU Arad

  UPDATE 3: Cauza probabila a incendiului “jocul copiilor cu focul”. Fetița va fi transferată cu elicopterul la București.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.