Fetiță de 9 ani în stare gravă la spital după ce o mașină încărcată cu pământ i-a trecut peste picioare

  de - | 5 septembrie 2020, 9:04 AM | Naţional

  0

  (foto: ActualMM)

  Un accident cumplit a avut loc în Borșa ieri seară când o copilă de doar 9 ani a fost călcată de o mașină. Mai exact, mașina ar fi trecut direct peste picioarele acesteia, unele surse susținând că minora riscă acum să nu-și mai poată folosi picioarele.

  În jurul orei 18, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Unirii din localitate a avut loc un accident rutier cu victime. Ajunși la fața locului aceștia aveau să descopere că este vorba despre o mașină încărcată cu pământ care a trecut peste o fată ce mergea cu bicicleta pe partea carosabilă.

  Se pare că evenimentul a fost surprins pe mai multe camere de vedere care arătau cum două fetițe se deplasau cu bicicletele pe trotuar. La un moment dat un șofer ar fi ieșit dintr-o curte (cu spatele, fără să se asigure) iar una dintre fetițe pentru a nu se lovi de mașină a ieșit cu bicicleta pe partea carosabilă. Șoferul camionului încărcat cu pământ ar fi văzut ce se întâmplă și a încercat să evite impactul cu fetița, trăgând de volan dreapta. Din păcate nu a reușit, a acroșat-o și a târât-o până pe contrasens, urcând cu roțile de stânga pe trotuarul de pe sensul opus. În acel moment roata de pe partea dreaptă din față a trecut pur și simplu peste copilă.

  Sursă baiamare24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.