miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Fetița de 9 ani care a dispărut astăzi a fost găsită în Micălaca

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 4:20 PM | Știri Arad

  0

  UPDATE

  Fetița a fost găsită de către un bărbat în cartierul Micălaca, pe strada Voinicilor, în urmă cu aproximativ o oră, după ce văzuse anunțul în presa arădeană și pe Facebook și a anunțat de urgență Poliția. Fetița e nevătămată și a ajuns cu bine acasă.

   


  În cursul acestei zile, ACHIM BIANCA FRANCESCA, de 9 ani, a plecat de la Școala „Caius Iacob” din municipiu și nu a mai ajuns acasă. Părinții o caută cu disperare și roagă arădenii să distribuie poza ei pe rețelele de socializare, ca oricine o vede să anunțe Poliția, ori direct părinții.

  Fetița are următoarele semnalmente: 1,50 m., 46 de kg., păr blond până la umeri și ochi albaștri.

  La data dispariției, aceasta purta pantaloni în carouri, bluză albă, tricou albastru cu emblema școlii, geacă vișinie și era încălțată cu o pereche de cizme gri.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.