miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O fetiță a murit în satul Comănești. Se presupune că s-a electrocutat

  de Andrada Bobiș | 30 aprilie 2024, 9:03 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  În cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetiță în vârstă de 12 ani s-ar fi curentat și a murit în satul Comănești, comuna Hășmaș.

  Fata se afla în baia locuinței din satul Comănești, când mătușa fetei a auzit o bubuitură: fata a căzut pe jos și și-a pierdut cunoştința. Persoana care a sunat la 112 spunea că este posibil să se fi curentat.

  Din nefericire, când medicii SAJ au ajuns la fața locului în jurul orei 18, fata nu mai respira, era în stop cardio-respirator, iar toate eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. Fetița n-a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

  La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD, în jurul orei 18:45, când medicii încă încercau să resusciteze fetița.

  Ulterior, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

  Din informațiile noastre, fata se afla în vizită la mătușa sa, în Comănești, ea fiind din localitatea Bata.

  Din cauza șocului, a fost nevoie de intervenție și pentru mătușa fetei, care a intrat în agitație psihomotorie, fiind asistată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță de la Sebiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.