Fețe pe film, fără MTV

  de [email protected] | 17 mai 2014, 4:12 PM | Music

  0

  Puțini au auzit probabil de trupa Faces on Film până acum, deși noul lor album, „Elite lines”, se găsește pe iTunes, SpotifySoundcloud sau Physical. E vorba de o trupă relativ nouă, care trăiește în industria muzicală a zilelor noastre ce nu se mai bazează pe puterea MTV-ului, ci intră în urechile noastre prin căile nebănuite ale aplicațiilor de muzică, internet și social media.

  Noua lor piesă, „The Rule”, se bucură, așadar, de un succes răsunător în rândul celor care caută și găsesc muzică bună, iar în viitorul apropiat cu siguranță vom auzi mai multe despre Faces on Film.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.