Festivaul „Folk Maris“ se organizează în acest weekend la Port Arthur

  de Special Arad | 14 July 2021, 2:54 PM | Cultură | Muzică

  0

  Festivalul „Folk Maris“ va fi organizat în al doilea sfârșit de săptămână din luna iulie, în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica folk românească dar și o zonă turistică atractivă din oraș.

  Evenimentul se dorește a  fi un maraton de muzică bună, iar gazdele, comercianții de la Port Arthur vor găti, în fiecare seară, delicatese românești fie la grătar fie la ceaun.

  Astfel, în 16-17 iulie, sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen, atât din Arad cât și din țară.

  Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.00.

  Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică.

  Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce transformă concertele în stări adevărate.

  Port Arthur este o zonă situată pe Malul Mureșului, în care peisajele naturale se îmbină cu ofertele culinare și de relaxare, care, în ultimii ani a fost căutată în special de arădenii care și-au dorit să petreacă timpul liber într-o oază de liniște dar și de turiștii atrași de natură.

  Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Intrarea va fi liberă, iar spectatorii sunt rugați să respecte măsurile legale pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV2.

  PROGRAM:

  Vineri, 16 iulie 2021, ora 19.00

  Fără zahăr

  Călin Pop&Raul Silaghi

  Dana Florian

  Nova Band

  Monica Mihaela Cojocaru

  Raul Nica

  Sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 19.00

  Nightlosers

  Maria Răducanu

  Marius Bațu

  Raul Cârstea

  Daniel Julean&Nicoleta Brola

  Oliver Goilean

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.