Festivalul „Rock & Bikes” și-a schimbat locația. VEZI UNDE ȘI PROGRAMUL „Zilelor Aradului”

  de [email protected] | 10 august 2014, 6:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Prima ediție a Festivalului „Rock & Bikes” din cadrul Zilelor Aradului ar fi trebuit să aibă loc la „3 insule”, însă, din motive necunoscute, până la definitivarea programului și-a schimbat locația, fiind mutat la Ștrandul Neptun.

  Trupele care vor cânta pe scenă sunt Kempes (Arad/București), Nişte Băieţi (București), Trooper (Târgoviște), Fractal (Arad), Corso (Arad), Metallica Masterpiece (Cluj),  AC/BC (HU), Paralel (SK), Uzletembers (HU) și Iron Maidnem (HU).

  Comunitatea rockerilor arădeni se pare că nu e foarte mulțumită de această mutare.De ce? Sa vina mai multi oameni? Nu mai bine ar fi fost sa fie mai putini oameni, dar oamenii aia sa fie rockeri? Sa mergi cu cortu’, sa simti dracului ca-i un festival rock, nu un concert oarecare cu o audienta oarecare. Va mai amintiti de un festival numit Rock pe Mures care si-o pierdut tot farmecu’ atunci cand o fost mutat de la Port Arthur la strand? Nu? Foarte probabil nici de festivalu’ asta n-o sa-si mai aminteasca nimeni peste cativa ani —  feeling pissed off”, a comentat un rocker înrăit pe pagina sa de Facebook.

  Gală de Hipism, „Biciqletta arădeană” și din astea

  Teatrul „Ioan Slavici”, Teatrul de marionete, Bi­blioteca „A.D.Xenopol”, Filarmonica de Stat Arad, Complexul Muzeal Arad și Preparandia vor face o noap­te albă pentru arădeni în 18 august.  În 21 august vor fi oaspeți la Zilele Ara­dului artiștii și artizanii din Pecs – Capitala Culturală Europeană a anului 2010.  În frumoasa tradiție a Zi­lelor Aradului, o seară spe­cială va fi dedicată sărbătoririi cuplurilor de arădeni care împlinesc 50 de ani de căsătorie.  Conform organizatorilor la Zilele Aradului, arădenii de toa­te vârstele sunt așteptați  să se bucure de spectacolul sportiv la Gala de Hipism, să vâslească pe Mureș în ambarcațiunile lui Ivan Pa­t­zaichin și să participe la  „Biciqletta arădeană” în Parcul Eminescu.  Con­si­liul Local al Municipiu­lui Arad va marca într-o ședin­ță festivă în data de 22 au­gust împlinirea a 180 de ani de la primirea statutului de Oraș Liber Regesc, ocazie cu care vor fi acordate titluri și distincții unor perso­nalități arădene. La ce­re­­monie sunt invitați oficiali reprezentând orașele cu care Aradul este înfrățit. 

  Pentru amatorii genurilor, vor mai fi petreceri KissFM pe ștrand și spectacole folclorice în cartiere, respectiv Târgul Estival ce, după cum am mai anunțat, anul acesta va avea loc în Piața Avram Iancu și pe strada pietonală Mețianu.

  PROGRAMUL COMPLET

  ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f ZA 2014 - program pe zile_f

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.