Festivalul Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2020, anulat anul acesta

  de - | 25 aprilie 2020, 4:58 PM | Cultură

  0

  „Dragi prieteni,Road Patrol MC România a luat decizia de a anula ediția din acest an a festivalului Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2020. Considerăm că este responsabilitatea noastră să anulăm cele două zile de distracție pentru siguranța tuturor. Vom reveni anul următor cu paradă, concursuri, concerte și multe altele.Vă dorim multă sănătate“, este mesajul cu care organizatorii evenimentului din acest an au decis anularea festivalului care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 19 – 21 iunie la Timișoara. Evenimentul anunțat încă de anul trecut ar fi trebuit să beneficieze de prezența formației norvegiene Vulture Industries, printre alții.

  Mai multe detalii pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.