vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul „Particles” revine după un an de pauză și va „soma” tineretul arădean la 48 de ore de zbenguială multisenzorială și multiculturală!

  de Tomck@t | 26 aprilie 2018, 2:07 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  1

  Particulele coagualate și accelerate doi ani la rând se întorc în oraș pentru a produce o nouă transformare prin artă, arhitectură și cultură! De data aceasta, Asociația CitiZenit va reactiva un nou spațiu „numai bun pentru cântat, dansat, adorat și petrecut nopți de vară electrizante”: Club Riviera, de pe malul Mureșului! Între 11 și 13 mai.

  Cea de-a treia ediție a festivalului va vibra de muzică, dans, teatru, film și artă urbană. Vor fi expoziții, workshop-uri, locuri de joacă, va fi un chill-out area și, o noutate, un food court. Vor fi două scene, vor cânta patru trupe și vor mixa zece DJ.

  Programul oficial și lista completă a artiștilor vor fi anunțate sistematic în următoarea perioadă pe pagina de Facebook a festivalului, dar se știe deja numele primului cap de afiș care va transforma „Particles 3” într-un festival de-a dreptul frenetic cu o nebunie de concert – pentru prima oară în Arad:  Taraf de Caliu, formația care aduce împreună membrii legendarului Taraf de Haidouks, despre care actorul Johnny Depp a spus că sunt cei mai mari muzicieni pe care i-a ascultat vreodată.

  taraf de caliu particles3

  Cu mai multe detalii despre PARTICLES #3 vom reveni în curând.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.