duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Internațional de Șah Arad 2022: Un junior arădean în top după primele trei runde

  de Dan Lazăr | 10 august 2022, 8:49 PM | Sport | Știri Arad

  0

  După primele trei runde la ARED Open, pe primul loc se află un grup de 4 jucători cu maximum de puncte printre care și juniorul arădean de numai 13 ani, Filip Magold (Dinamo București/Vados Arad). Alături de el, doi dintre favoriții turneului marele maestru Marius Manolache si maestrul internațional din Trinidad Tobago Alan Ramoutar, precum și maestrul FIDE orădean Alexandru Stanciu.

  În urma lor, la doar jumătate de punct distanță un grup de jucători mai numeros cu 2,5 puncte printre care și arădenii David Alexandru, Victor Magold și Alexandru Balaban, cel din urmă autorul unei mari surprize în prima rundă, când a reușit să-l remizeze pe favoritul turneului, marele maestru Nikola Sedlak

  Miercuri 10 august de la ora 16,00 debutează și turneul amatorilor cu aproape 80 de jucători la start urmând ca tot în această zi, de la ora 20,30 să aibă loc și mult așteptatul turneu de blitz, turneu omologat și el de Federația Internațională și care se bucură de premii generoase.

  Festivalul arădean continuă zilnic la Hotel Continental Forum din Arad cu runde de la ora 9,00 și de la ora 16,00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.