marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului se mută, la cea de-a 50-a ediție, din Moneasa la Sebiş

  de Special Arad | 16 august 2019, 8:19 AM | Cultură

  0

  Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului, aflat la cea de-a 50-a ediţie, se va desfăşura la Centrul Cultural din Sebiş în 25 august, de la ora 19.00. Intrarea va fi liberă.

  „Evenimentul, aflat la ceas aniversar, va avea loc în acest an la Centrul Cultural din Sebiş, nu la Teatrul de Vară din Moneasa, pentru că ne dorim să asigurăm celor prezenţi la eveniment, atât publicului, cât şi artiştilor care vor performa pe scenă, cele mai bune condiţii. Ţinând cont că la ediţia din acest an a festivalului sunt invitaţi artişti de renume din toată ţara, laureaţi ai ediţiilor precedente, dorim să ne asigurăm că, indiferent de condiţiile meteo, evenimentul nu va avea de suferit iar cei prezenţi în sală vor avea parte de un spectacol de neuitat. Din cauza faptului că la Moneasa nu există un spaţiu închis unde să poată fi organizat un eveniment de o asemenea anvergură, am decis că cel mai bine ar fi ca ediţia din acest an a Festivalului Cântecului Popular din Ţara Zărandului să se desfăşoare la Centrul Cultural din Sebiş, care are o capacitate de 500 de locuri”, spun reprezentanții Centrului Cultural Județean, organizatorii festivalului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.