luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Fenomenul doctorilor falși. Polițiștii au descins la ușa unei femei care făcea tratamente cu botox, fără a avea acreditare

  de - | 27 ianuarie 2022, 8:45 AM | Naţional

  0

  Un alt medic estetician fals a fost descoperit de polițiști. De data aceasta în Ilfov. O femeie de 43 de ani s-a trezit cu mascații la ușă după ce, trei ani și jumătate, ar fi făcut tratamente de înfrumuseţare cu botox şi acid hialuronic fără să aibă studii medicale. În cabinet era ajutată chiar de fiica ei, spun anchetatorii. Femeia este acum sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

  Clinica de tratamente estetice funcţiona în Chiajna încă din iulie 2018. Femeia se promova pe Instagram și punea fotografii cu zeci de cliente. Făcea intervenții cu botox și acid hialuronic, însă nu avea acreditare pentru ele. Iar în clinică o ajuta chiar fiica ei în vârstă de 24 de ani.

  Corina Matlinschi, jurnalist Digi24: Surse din anchetă spun că deocamdată nu au fost cliente care să depună plângeri la Poliție. Dosarul a fost deschis după ce polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut activitatea intensă a celor două. Le-au verificat și au descoperit că nu au studiile și atestatele necesare pentru a face astfel de proceduri. Mai mult, nici nu raportau la fisc veniturile obținute.

  Medicul fals ar fi luat sume începând de la 800 de lei pentru un mililitru de acid hialuronic injectat în buze. La jumătate din prețul medicilor acreditați. Costurile mici însă le pot aduce probleme grave de sănătate pacientelor.

  Doctorița falsă a fost pusă sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Ea este acuzată de evaziune fiscală și exercitare fără drept a profesiei. Şi fiica sa este cercetată în stare de libertate.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.