duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fenomene paranormale la Agrișul Mic! Și-a fotografiat mașinile și nu a văzut fantoma

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2015, 2:59 PM | Monden | Social Media | Știri Arad

  7

  O fotografie face vâlvă în comuna Hășmaș, după ce Ana M. a postat pe o rețea de socializare poza în care apar mașinile familiei, dar și câinele din curte. În partea de sus a fotografiei apare un detaliu cel puțin curios, pe care cea care a postat fotografia spune că nu l-a văzut decât când a descărcat imaginea pe facebook.

  Un vecin al acesteia din satul Agrișul Mic, comuna Hășmaș, ne-a precizat că a vorbit cu doamna Ana, iar aceasta e cea care a spus că „nu am observat decât când am descărcat poza pe facebook…” Despre ce este vorba? În partea de sus a fotografiei, în dreapta, se vede o umbră care nu este altceva decât silueta unei femei. Și cum o femeie nu poate sta chiar așa, sus pe casă, nu poatre fi vorba decat de o stafie.

  Vecinul se jură că fotografia nu este „fake”, adică prelucrată pe calculator, deși pe rețeaua de socializare, deasupra acesteia apare titlul „o trucare…”.

  Ne întrebăm noi, în cazul în care poza e reală, proprietarul casei mai doarme singur… Sau mai doarme?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.