sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Femeie trimisă în judecată pentru înșelăciune după ce a luat mai multe împrumuturi ca să-și pună silicoane

  de - | 11 mai 2023, 7:19 PM | Naţional

  0

  foto: Freepik

  O femeie a fost trimisă în judecată pentru mai multe înșelăciuni și falsuri, scopul fiind, potrivit unui martor, să-și pună silicoane, scrie clujust.ro. Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Panciu.

  Potrivit sursei citate, femeia ar fi păcălit mai multe persoane să-i fie giranți la împrumuturi de mii de lei luate de la Case de Ajutor Reciproc. „Numita M.A.M. a încheiat contracte de împrumut la diverse unități nonbancare, persoanele vătămate girând-o, aceasta nu a mai plătit ratele, motiv pentru care giranții au fost obligați la plata sumelor restante”, se arată la dosar – potrivit clujust.ro.

  Femeia nu este cunoscută cu antecedente penale, dar s-a sustras urmăririi penale și nu a putut fi audiată, având în vedere că aceasta nu s-a aflat în țară. Din verificările efectate a rezultat că femeia este plecată în Germania, potrivit proceselor verbale întocmite de lucrptorii de poliție.

  M.A.M. a fost legal citată și au fost emise mandate de aducere în calitate de suspect și de inculpat.

  Mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.