O femeie însărcinată a leșinat pe stradă, în Arad, din cauza caniculei (Foto)

  de - | 12 august 2015, 5:17 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. În 5 județe din vestul țării este cod portocaliu de caniculă, iar în alte 16 este cod galben. La Arad, o femeie însărcinată a leșinat pe stradă, iar oamenii nu prea mai ies, de teama lipotimiilor.
  Tânăra la care facem referire a căzut pe stradă, în faţa Gării CFR din Aradul Nou. Femeia a stat la coadă, pentu a-și cumpăra langoș, și a căzut ca „secerată”, din cauza căldurii excesive.
  Cei de la Ambulanță, chemați de urgență, i-au acordat îngrijiri la fata locului și i-au recomandat să nu se mai expună la soare.
  ANM anunță că avertizarea de cod portocaliu de canicula în judeţele Caraş-Severin, Satu Mare, Bihor, Arad și Timiş se va menține până sâmbătă, disconfortul termic fiind, în continuare, deosebit de accentuat.
  C.C

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Unde să instaleze corturi de prim ajutor când tot centrul va fi cotropit de tarabele și corturile zilelor tot mai interminabile ale aradului?! După ce că fierbe aerul și asfaltul – îți sufocă tot centrul cu mâncare, băutură, târg universal și gălăgie la maxim. De fapt, piața A Iancu poate fi lejer călcată în picioare doar se va face parcare subterană iar statuia va fi aruncată acolo unde administrația locală are obiceiul să arunce piatră ascuțită sau cubică. (numai pt inițiați.)

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.