Femeie găsită moartă la Fortuna. Pompierii au spart ușa apartamentului

  de Special Arad | 28 June 2017, 10:24 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Autoritățile au fost alertate în seara zilei de miercuri de către locatarii blocului 12-A de pe strada Fluturilor, din zona Fortuna. Se pare că oamenii s-au speriat după ce nu și-au mai văzut una dintre vecine timp de câteva zile. Mai mult, un miros fetid i-a alertat pe vecini și i-a trimis cu gândul la ce e mai rău.

  Aceștia au sunat la numărul de urgență 112 și la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean. Ajunși la fața locului, cei de la ISU au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului în care locuia femeia de aproximativ 63-64 de ani, pentru a pătrunde înăuntru. Odată ce au pătruns în apartament, autoritățile au putut doar să constate că sextagenara decedase de zile bune.

  Revenim cu mai multe informații, pe măsură ce acestea vor apărea.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și la acest caz a venit un șofer împreună cu asa zisul „voluntar” Dragoș. Spre surprinderea mea asta n-a vomitat deloc și nici măcar greață nu ia fost. Cred ca are sânge rece, asta ca la ce a fost aici nimeni nu a rezistat mai mult de 5 minute în locuință.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.