Femeie carbonizată pe Bd. Revoluției, în urma unui grav incendiu lângă Liceul de Artă

  de Luci Precup | 13 februarie 2015, 5:41 AM | Știri Arad

  0

  Un incendiu puternic s-a produs pe Bulevardul Revoluției, noaptea, în jurul orei 3:30, la etajul 2 al blocului 12 – 18, scara E, în urma căruia o persoană de sex feminin, de 86 de ani (M.N.), a fos găsită carbonizată.

  La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale din cadrul unității de Pomperi Arad, o Ambulanță SMURD și o ambulanță din cadrul serviciului județean de Ambulanță Arad, alături de un echipaj de Poliție și jandarmi.

  Vecinii de la etajele inferioare și superioare au ieșit, panicați, în fața blocului.

  Pompierii au reușit să stingă focul.

  Incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit la instalația electrică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.