miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Femeie arsă de vie la Șofronea! I-a luat foc casa, după ce fiica ei a aruncat diluant în sobă!

  de Special Arad | 23 martie 2015, 9:23 PM | Recomandările editorilor | Şofronea | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Pompierii au fost alertați în această seară de un incendiu produs la un imobil din localitatea Șofronea (nr.227). Echipajele ISU Arad s-au deplasat cu 2 autospeciale pentru stingere, alături de un echipaj SMURD, iar o altă autospecială de stingere a venit de la Șofronea.

  Ajunși la fața locului, pompierii au avut de-a face atât cu stingerea incendiului care a cuprins casa, cât și al incendiului de la anexă. În imobil locuia o femeie în vârstă, aceasta fiind găsită decedată de către pompieri.

  După primele informatii, se pare că femeia a ars de vie în urma incendiului.

  UPDATE: În vârstă de 61 de ani, fiica victimei ar fi încercat, conform declarațiilor pompierilor, să aprindă focul în soba din camera anexă de lângă casă şi a folosit din greşeală o sticlă cu diluant în loc de una cu motorină. Flăcările s-au întins, cu rapiditate,  în întreaga încăpere, cuprinzând inclusiv patul în care se afla mama femeii, o bătrânică de 87 de ani, care a fost efectiv carbonizată.

  Femeia ce a provocat incendiul a suferit şi ea multiple arsuri, fiind transportată la Spitalul Judeţean Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.