sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Femeie de 71 de ani, ajutată de jandarmii arădeni. Septuagenara a căzut din cauza poleiului

  de Ioana Costaș | 27 noiembrie 2023, 1:12 PM | Știri Arad

  0

  O femeie în vârstă de 71 de ani a alunecat din cauza poleiului și a căzut pe trotuar, în apropierea liniilor de tramvai, incidentul având loc luni dimineața, în apropierea intersecției Bulevardului Revoluției cu strada Crișan, și a fost văzut de un echipaj de jandarmi care se afla în misiune de partulare. Jandarmii au sărit în ajutorul femeii – care a rămas întinsă pe jos – au acoperit-o cu hainele lor, solicitând o ambulanță la fața locului.

  „Astăzi, în jurul orei 09.00, echipajul de jandarmi aflat în misiune de patrulare pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad, a observat o femeie care, în timp ce se deplasa pe scuarul din apropierea liniei de tramvai, s-a dezechilibrat din cauza poleiului și a căzut. Femeia a rămas întinsă pe scuar. Jandarmii au oprit imediat mașina de serviciu și au mers spre femeie pentru a o ajuta. Femeia era conștientă, dar nu se putea mișca. Genunchiul drept al femeii era deplasat. La fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj de ambulanță. Era foarte frig la acea oră și ningea. Jandarmii au acoperit femeia cu gecile lor, pentru a o proteja de frig. Până la sosirea echipajului medical, jandarmii au rămas lângă femeia în vârstă de 71 de ani, asigurând-o permanent că totul va fi bine. Ulterior, femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Ne întâlnim des cu situații în care colegii noștri își oferă sprijinul. De fiecare dată îi felicităm pentru promptitudinea de care dau dovadă când întâlnesc astfel de cazuri”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

  Citește și: Imagini din timpul intervenției jandarmilor pentru salvarea femeii de 78 de ani. Jandarmeria Arad: „Am arătat că «Împreună suntem mai puternici»”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.