„Femeia-primăvara vieții noastre”, program de poezii susținut de tinerii de la „Creativ”

  de Special Arad | 7 martie 2019, 7:42 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. În data de 8 Martie sărbătorim tot ce e mai frumos, ziua dedicată femeii. Ca în fiecare an tinerii de la Centrul de reabilitare socio-profesională “Creativ” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad au sărbătorit Ziua Internationala a Femeii, astăzi 7 martie 2019. Beneficiarii centrului au susținut un program de poezii cu tema „Femeia-primăvara vieții noastre”. La acest eveniment le-au fost alături atât aparținătorii cât și personalul centrului. Din partea Consiliului Local Municipal Arad a fost prezentă doamna consilier Mariana Cismașiu, iar din partea Universității Aurel Vlaicu a participat doamna lector universitar Alina Breaz împreună cu un grup de studenți de la Facultatea de Asistență Socială. Cu această ocazie, studenții au împărțit flori și ciocolată mamelor prezente, adresându-le cele mai călduroase urări si aprecieri.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.