vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Femeia care a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Podgoria a murit. Nu se știe dacă a fost accident sau sinucidere (Foto)

  de Luci Precup | 11 ianuarie 2018, 3:25 PM | Știri Arad

  0

  O femeie a căzut în urmă cu puțin timp de la etajul al 3-lea al blocului P2 de pe Calea Iuliu Maniu, din zona Podgoria, în Arad. Spunem a căzut pentru că nu știm încă circumstanțele în care s-a întâmplat accidentul, dar este foarte probabil ca aceasta să se fi aruncat.

  Femeia în vârstă de 80 de ani locuia singură. Ea a fost văzută când s-a izbit de sol și imediat martorii au sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, femeia fiind găsită în viață, dar în stare foarte gravă.

  De asemenea, la locul unde a căzut femeia s-a deplasat și un echipa de poliție.

  Doamna a fost preluată de medici și transportată la secție de Urgențe al Spitalului Județean Arad.

  UPDATE

  Femeia de 80 de ani care a căzut de la balconul apartamentului în care locuia și care este situat la etajul 3 al blocului P2 de pe Calea Iuliu Maniu a decedat. Din informațiile pe care le deținem, medicii ajunși la fața locului au încercat din răsputeri să o resusciteze pe bătrână, însă rănile provocate de cădere i-au fost fatale.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs tragicul eveniment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.