joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  A murit femeia de 78 de ani care s-a aruncat de pe pasarela dintre Parcul Eminescu și Ștrandul Neptun

  de Alin Olteanu | 18 iulie 2023, 3:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Una dintre femeile care s-au aruncat vineri de pe pasarela pietonală dintre ștrandul Neptun și Parcul Eminescu, mai precis femeia în vârstă de 78 de ani, a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Septuagenara fusese internată în stare gravă la Secția ATI.

  Reamintim că vineri s-au petrecut momente de groază, pe pasarela care leagă Parcul Eminescu de Ștrandul Neptun. Două femei s-au aruncat în apă, în scop suicidal, au susținut martorii.

  Femeia în vârstă de 78 de ani a intrat în stop-cardiorespirator, fiind transportată la spital, iar în noaptea de duminică spre luni a murit. Fiica sa, în vârstă de 52 de ani, este în afara oricărui pericol. Fiica acesteia, în vârstă de 52 de ani, a fost internată în cadrul Secției de Psihiatrie a spitalului, fiind externată zilele trecute.

  Citește și: Două femei au vrut să se sinucidă împreună și s-au aruncat de pe podul de la Ștrandul Neptun! Una dintre ele este resuscitată în aceste momente

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fiica bătrânei v-a trebui cu atât mai mult ajutată, consiliere psihologică pentru că femeia este depresivă, a declarat după ce a fost salvată că ea nu poate trăi fără mama ei. În mod cert femeia nu are un serviciu, un venit regulat și situația va fi și mai dramatică acum dacă a rămas singură.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.