Felnacul a petrecut de Rusalii „în straie populare – la zi de sărbătoare” | Foto

  de Special Arad | 6 June 2017, 1:47 PM | Felnac | Știri Arad

  0

  Știri Arad / comunicat: Recunoscută unanim pentru multiculturalitate şi bună convieţuire, comuna Felnac a îmbracat, la propriu, straie de sărbătoare. Peste 400 de persoane au participat în a doua zi de Rusalii la un eveniment cultural deoosebit, inspirat denumit: „În straie populare – la zi de sărbătoare”.

  „Este cea de a doua ediţie a acestui eveniment special şi trebuie să recunosc faptul că a reprezentat o reuşită de care suntem foarte mândri”, a declarat Marinela Mihailovici, directoarea Căminului Cultural din Felnac.

  La rândul său, Ioan  Maliţa, primarul de Felnac, a ţinut să sublinieze: „Ne-am dorit ca această ediţie să aibă cuvântul <împreună> drept numitor comun. Mă bucur nespus de mult că am reuşit să facem acest lucru. Ţin să mulţumesc pe această cale tuturor celor ce au fost alături de noi, şi să îi asigur că acest eveniment cultural, desfăşurat în comuna noastră, merită şi trebuie să devină o tradiţie”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.