marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Felix Bănilă, noul procuror-șef DIICOT. Iohannis a semnat luni decretul

  de Special Arad | 23 iulie 2018, 11:57 AM | Politikos

  0

  Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Bănilă în funcția de procuror-șef DIICOT. Bănilă a declarat, pentru Mediafax, că primul lucru pe care-l va face este o evaluare a întregii structuri, pentru a vedea „ce situaţii trebuie îndreptate”. 
   
  Eu sunt optimist de felul meu și mă așteptam la o astfel de reacție. În schimb, e adevărat că domnul președinte avea și varianta cealaltă. Nu pot decât să-i mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o”, a declarat Felix Bănilă.
  Felix Banilă, în vârstă de 46 de ani, a fost până acum procuror la Parchetul Tribunalului Bacău. În perioada 2010 – 2017, el s-a aflat la conducerea Parchetului Tribunalului Bacău. În 2016, Bănilă a candidat pentru un post în CSM, fără succes. Acesta va ocupa funcţia de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) pe o perioadă de 3 ani.
  sursa: Hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.