FCC Baschet Arad, bronz sub panoul fetelor! Preşedintele Federaţiei Române de Baschet: „Cluburile par să fie de acord cu încheierea”

  de Dan Lazăr | 10 aprilie 2020, 8:35 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet, a declarat, pentru Agerpres, că este foarte greu de crezut că se vor mai putea relua competiţiile interne de baschet, întrerupte la 12 martie, având în vedere că nimeni nu poate estima cât va dura pandemia de coronavirus.

  Oficialul FRB a participat, joi, la o videoconferinţă alături de reprezentanţii cluburilor din Liga Naţională de baschet feminin în vederea identificării problemelor cu care se confruntă pe perioada suspendării competiţiilor. „Discuţia a mers cel mai mult în direcţia continuării sau nu a actualului sezon competiţional şi în mare parte cluburile par să fie de acord cu încheierea. (…) Vom vedea, urmează să discutăm cu toată lumea şi să luăm o decizie”, a spus Păun.

  În condițiile în care Liga Națională de baschet fete, sezonul 2019-2020, nu se va mai relua, FCC Baschet Arad va obține, pentru a doua oară consecutiv, bronzul național, arădencele ocupând locul III înainte de startul play-off-ului, unde urma să întâlnească pe „U” Cluj-Napoca, în faza sferturilor de finală.

  Partea superioară a podiumului revine echipelor Sepsi Sf. Gheorghe – campioana ultimelor 4 campionate -, cu o singură înfrângere în acest sezon, și CSM Satu Mare.

  Cazul ciprioatei rămase la Arad

  „Am fost informat că o jucătoare cu paşaport cipriot nu a putut părăsi România, aşa că a rămas în ţară. Iar alte trei jucătoare din Statele Unite au decis în cele din urmă să nu mai plece acasă şi să rămână în România pe perioada pandemiei”, a mai spus Horia Păun, ciprioata de origine greacă fiind fundașul FCC Baschet Arad, Veatriki Akathiotou.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.