Faza județeană a concursului de educație rutieră „Viața în mișcare” (Galerie foto)

  de Luci Precup | 29 aprilie 2015, 11:18 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Concursul „Viața în mișcare” organizat de Inspectoratul Școlar împreună cu Inspectoratul de Poliție a Județului Arad, Serviciul Poliției Rutiere, Primăria Arad și sprijinit de DHS, a ajuns anul acesta la cea de-a 6-a ediție.

  Ieri după-masă, pe platoul din fața Palatului Administrativ, s-a desfășurat faza județeană a concursului, la care a participat un număr de 16 echipe din județ, cu un nivel de pregătire cu mult peste cel mediu, cu multă ambiție.

  Câștigătorii au fost cei din echipa Școlii Generale din Șimand, coordonată de profesorul Daniel Mărcuș. Premiul a constat într-o tabără pe timpul verii la munte, în județul Sibiu, unde se va desfășura și faza națională a acestui concurs.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.