luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fast and furious de Arad. Un tânăr a condus cu 143 km/h în Micălaca și a fost prins de Poliție după o urmărire

  de Special Arad | 27 iulie 2022, 4:31 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În cadrul unei acțiuni a Biroului Rutier, de monitorizare a vitezei de deplasare în municipiu, aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare a unui autoturism de 143 km./h., pe Bd. Nicolae Titulescu, fiind depășită cu 93 de km./h. viteza maximă admisă pe acest tronson de drum.

  Întrucât autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea lui, acesta fiind oprit pe Calea Iuliu Maniu.

  La volan era un tânăr de 23 de ani, din Zăbrani, testarea acestuia cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0.06 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă totală în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 240 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.