joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fashion Show internațional, de tip concurs, cu participarea UAV Arad

  de Special Arad | 20 martie 2023, 4:40 PM | Monden

  0

  Comunicat. Prezentări live din trei locații, trei țări, în cadrul evenimentului: Concursul international de design vestimentar Weben Internațional Fashion Show, cu participarea studenților UAV Arad.

  Cea de a doua ediție a adus în fața publicului, online, creațiile vestimentare ale tinerilor creatori din India, România și Republica Moldova.

  România a fost reprezentată de creatorii de la Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, din Moldova au participat studenții de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și designerii din India prin organizația EduKerron Internațional.

  fashion uav arad

  Concursul face parte din proiectul Weben cu marca VaVi Re-fream, care promovează sustenabilitatea în domeniul creației vestimentare.

  „A fost un eveniment special pentru universitatea noastră. Ne bucurăm că tinerii noștri creatori au avut ocazia de a-și prezenta creațiile, de a se afirma în cadrul unui concurs international. Mulțumim partenerilor noștri, echipei de la Facultatea de Design care s-a implicat în acest eveniment”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  eveniment fashion la uav

  Maria Tămășan director de departament în cadrul facultății arădene: „A fost o provocare pentru echipa de la Design atât din punct de vedere organizatoric cât și al actului artistic. Mulțumim celor de la, Activ Net pentru suportul tehnic în transmisia live a evenimentului și echipei de tineri creatori: Ana Fărâmă, Miruna Goia, Roberta Ritter, Adrian Moisă, Paul Micșa și Iosana Moț pentru tot ceea ce au făcut” .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.