Fashion arădean, în holul Palatului Cultural: a fost cea de-a doua ediție a BFF

  de Special Arad | 23 august 2022, 2:24 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Boulevard Fashion Festival (BFF) a ajuns la a doua ediție, luni, 22 august, când a reunit 10 designeri și branduri arădene, alături de 40 de modele cu vârste cuprinse între 5 – 25 de ani. Deși inițial a fost programat în fața Palatului Administrativ, din cauza ploii, evenimentul a fost relocat în holul de intrare al Palatului Cultural.

  Organizatorul a fost Lavinia Ichim de la Lawinne Models, sprijinită în acest an de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, evenimentul fiind cuprins în acest an pentru prima data în Zilele Aradului.

  „BFF este un concept gândit de arădeni, pentru arădeni și alături de arădeni”, transmit organizatorii.

  Au fost prezenți designeri consacrați ai Aradului, dar și designeri la început de drum care si-au făcut debutul la Boulevard Fashion Festival.

  Modelele din cadrul agenției Lawinne Models au defilat în creațiile vestimentare semnate de Arina Varga & Lilyn by Youboutique, Bianca Ilonca, Pontzy, Oana Șeran, Lia Veselie, Oana Panaitescu, Goldie, studenții Facultății de Design din cadrul UAV, Da Mara și Atelier Mirabel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.