sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Fără pantaloni în metrou” – faimosul flashmob, pentru prima dată la București

  de Special Arad | 7 ianuarie 2015, 8:09 PM | Monden

  0

  Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni în metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Capitală, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

  No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

  În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi la Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”.

  Evenimentul se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în toate oraşele participante, scrie Mediafax.

  În Bucureşti, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

  La punctul de întâlnire, participanţii vor fi organizaţi în grupe şi împărţiţi la un anumit vagon. Liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

  BRITAIN-OFFBEAT-NO PANTS

  Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

  Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanţii la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurţi, nefiind permisă versiunea de chiloţi tanga.

  No-Pants-Subway-Ride-Day

   

  La eveniment pot participa cei care sunt dispuşi să îşi dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menţine un ton indiferent cu privire la acest lucru şi care au un bilet de metrou valid.

  De asemenea, participanţii la eveniment trebuie să acţioneze ca de obicei, să nu interacţioneze cu alţi participanţi la eveniment pe care nu îi cunoaşte. În cazul în care sunt întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că „au uitat pantalonii acasă” şi, da, le este „un pic rece”. De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă.

  not-for-use-in-uk-ab9f-diaporama

  De asemenea, participanţii trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activităţile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

  Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

  159418131_ssh

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.