vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivFără discuții, „mama” știrilor: un polițist din Arad a „picat în cap” de beat după ce a oprit în trafic un șofer puțin… mai treaz ca el!

  Știri Arad. Încă din începutul acestui articol vă mărturisim că am văzut multe în activitatea noastră de jurnaliști, dar ceea ce urmează să vă relatăm reprezintă o premieră de premieră! E mama știrilor… am putea spune! Și s-a întâmplat în județul Arad.

  Și cu riscul de a vă dezvălui prea repede „informația”, ia citiți bancul acesta exclusiv românesc și, începând de azi, patentat în Arad: „Pe stradă, un bărbat rupt de beat abia vede un polițist care se afla în patrulare și, oprit de agent, la câțiva metri de acesta, întrebă sec: Domnilor polițiști, mă lăsați să trec printre dumneavoastră? La care polițistul îi răspunde: Da, dar cu rândul!”.

  Și acum știrea știrilor: În seara zilei de 6 august 2017, un echipaj de la Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, în timp ce efectua patrularea prin localitatea Botfei, a oprit un autovehicol pentru, cică, un control de rutină. Știți cum se face… alcool, centură, ceva țigări… Pentru că agenților (cum spuneam…) li s-a părut că șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, aceștia au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0.90 mg/l alcool în aerul expirat.

  Conform procedurilor, polițiștii l-au invitat pe conducătorul auto pentru a se deplasa, toți, la Spitalul Orășenesc Ineu, pentru a-i fi recoltate probe de sânge. În timpul deplasării, cetățeanul surprins băut la volanul unui autovehicol a observat că unul dintre polițiști se află la rândul său sub influența băuturilor alcoolice și a sunat la numărul unic de urgență 112, unde a explicat cele sesizate.

  În urma sesizării făcute de cetățean, polițistul a fost testat la rândul său cu un aparat etilotest și, surpriză!, rezultatul a fost de 1,25 mg/l alcool în aerul expirat.

  În concluzie, polițistul Ionel Scrob, care este ajutor al șefului de post din localitatea Cărand, unitate ce aparține de Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, era mai beat decât șoferul pe care îl oprise.

  În urma incidentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus cercetarea polițistului de către, opinăm noi, niște colegi de-ai lui… treji!


  Citește și: EXCLUSIV – Un polițist de la „Cadre” din IPJ Arad, pleaznă de beat, a „intrat” cu mașina într-un camion. Este internat la Jebel


  ***Fotografie ilustrativă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este unul dintre alcoolistii I.P.J-ului Arad. A avut multe ,,aventuri” bahice in timpul serviciului.Trebuia dat afara de multi ani, dar a ramas datorita protectiei pe care i-a acordat-o, in toti acesti ani, cms.sef Batran Nicolae, adjunctul sefului inspectoratului. De ce l-a protejat? Deoarece politistul, lucrand in comuna Carand, localitatea natala a lui Batran, era ,,copilul de casa” al mamei lui Batran.De aia!

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Aceasta ,,sugativa,,cu numele Ionel Scrob ar trebui urgent dat afara din politie,nu doar pus in dicutie in fata colegilor agenti!Bogdan Despescu fa ceva ca est seful pe tara al politistilor…Bine ca nu a fost repartizat pe la Jidvei ori Cetatea de Balta ca era mereu cu ,,trompa ,,in licoarea lui Bachus !Curatenie cu betivi,Carmen Dan si poate iar sindicalistul Coarna le ia aparatea…?

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Special Ar.bagati ceva si de maiorul CIPRIAN SABIN MARERS din cadul Serviciului Judetean de Informatii Arad a SRI,CARE CU UN PRIETEN VINDEAU DROGURI in perioada 11-16 08 2017.Acesta cerea cumparatorilor de canabis,pastile… cate 2050 lei si 600 E si doar 300 E a primit maiorul.Unora ar fi vandut droguri cu 400 E si 200 lei,fapt pentru care astazi au fost retinuti de procurori DIICOT.CE SE INTAMPLA LA ARAD d-le prefect si d-le primar Ghe.Falca ?Trebuie curatenie in poliktie cu betivii si la SRI Arad ca uite ce fac daca n-au de lucru !

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.