sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Faptele bune nu costă nimic! Studenții de la UAV le-au dăruit unor familii în nevoie alimente și îmbrăcăminte

  de Special Arad | 26 noiembrie 2021, 9:09 AM | Știri Arad

  0

  Campania “Ajuta-ne, să-i ajutăm” continuă cu o nouă acțiune a studenților și masteranzilor specializării Asistență Socială din cadrul Universității “Aurel Vlaicu” din Arad, coordonați de doamna conf. univ. Dr. Maria-Alina Breaz.

  De această dată, studenții au vizitat o familie monoparentală formată din mama și fiica acesteia și o familie cu trei copii crescuți de către bunici.

  Studenții au avut ocazia să le vorbească, să le cunoască poveștile și, de asemenea, să le ofere alimente și articole de îmbrăcăminte în dar.

  Ca societate, traversăm o perioadă destul de dificilă și tocmai de aceea este foarte important acum să ne sporim atenția față de persoanele din jur și să nu rămânem impasibili la situațiile prin care aceștia trec. Ajutorul oferit la nevoie este precum o gură de aer proaspăt, un prilej de a merge mai departe știind că ești înțeles si susținut”, spun reprezentanții UAV.

  Persoanele care doresc să doneze alimente, îmbrăcăminte, articole casnice sau jucării pot lua legătura cu reprezentanții campaniei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.