joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Familia Zuckerberg are un nou majordom virtual: Jarvis

  de - | 20 decembrie 2016, 8:36 PM | Știință | Video

  0

  Mark Zuckerberg dispune de acum de un nou „majordom virtual”, denumit Jarvis, care se poate chiar juca împreună cu familia acestuia, a anunțat luni fondatorul Facebook, potrivit HotNews.

  Acesta s-a ocupat personal de proiect, lucrând circa o sută de ore pentru a pune la punct acest sistem dotat cu inteligență artificială și inspirat din asistentul virtual „Jarvis” care îl ajută pe eroul filmului „Iron Man” să aibă grijă de casa sa.

  „În anumite aspecte, aceasta provocare a fost mai simplă decât mă așteptam”, a explicat Mark Zuckerberg. „De fapt, celălalt proiect al meu, să alerg 365 de mile (aproape 590 kilometri) în 2016 mi-ar fi luat mai mult timp, în total”.

  Miliardarul de 32 de ani afirmă că poate discuta cu „Jarvis” grație telefonului sau mobil sau al computerului și poate controla astfel luminile, temperatura, programele muzicale sau securitatea casei sale.

  Citește continuarea pe hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.