vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Familia o caută! Rodica, în vârstă de doar 9 ani, a dispărut de acasă

  de Andreea Daniela B. | 14 aprilie 2021, 10:58 AM | Știri Arad

  0

  În ziua de 13 aprilie 2021, DAVID RODICA-SIMINA, de 9 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe strada Hațeg, din municipiu, și până în prezent nu s-a întors.
  Semnalmente: înălţime 110 cm, păr șaten, ochi căpui, față rotundă. Nu se cunoaște îmbrăcămintea acesteia.
  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  UPDATE    În urma activităților desfășurate de polițiștii S.I.C., împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, minora a fost depistată pe raza municipiului. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, relatând că a fost la o cunoștință în toată perioada în care a fost plecată de acasă. Se continuă cercetările pentru clarificarea stării de fapt, fiind informată D.G.A.S.P.C. Arad cu privire la cele întâmplate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.