Familia caută cu disperare un tânăr de 17 ani din Chișineu-Criș, care a dispărut de două luni. Poliția cere ajutorul cetățenilor

  de Special Arad | 11 septembrie 2018, 11:43 AM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  L-ați văzut pe acest tânăr din imagine? Îl cheamă GAVRIL-IOAN STEPAN, are 17 ani, și a dispărut fără urmă în cursul lunii iulie, plecând din casa părintească din Chișineu-Criș, fără să mai dea un semn de viață.

  Minorul are următoarele semnalmente: 1,70 m., 55 de kg., păr negru, tuns scurt și ochi căprui.

  Inspectoratul de Poliție al Județului Arad roagă persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.