Falcă stinge becul la ora zece! Foarte puține baruri vor mai funcționa noaptea!

  Știri Arad. Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale în municipiul Arad – expus la transparență de Primăria Arad-, urmează să fie dezbătut în ședința publică din 12 mai (ora 15). E foarte interesant că niciun agent comercial, care are o unitate situată în municipiu, nu a ieșit public să-și exprime dezaprobarea față de ceea ce propune Gheorghe Falcă. Sau penticostalii? Cine mai știe exact… Dar poate că acești patroni nu au aflat ce li se pregătește și de aceea nu au cum să se revolte.

  În continuare, nu o să comentăm ce înțelegem noi din două articole ale Regulamentului propus spre dezbatere, dar nouă nu ne sună bine deloc, înțelegând că activitatea barurilor urmează să fie blocată (sau nu… depinde de vârstă…) de proprietarii imobilelor în care funcționează spațiile acestora.

  Prin Regulamentul propus, Primăria Arad dispune, la art.20, următoarele:  „(2) În cazul în care solicitantul doreşte aprobarea unui orar de funcţionare pentru structura de
  vânzare care depăşeşte ora 22, pentru aprobarea acestuia va prezenta ACORDUL TUTUROR PROPRIETARILOR IMOBILULUI în care îşi desfăşoară activitatea şi acordul tuturor proprietarilor direct afectaţi pe orizontală.
  (3). Pentru terasele sezoniere, situate pe domeniul public sau privat, se va elibera aviz pentru orarul de funcţionare separat de structura de vânzare. Orarul de desfăşurare a activităţii pe terase va fi stabilit de comerciant în aşa fel încât ultima comandă să nu depăşească ora 22,00. După ora 23,00 toate terasele sezoniere au obligaţia de a se închide.”

  Așadar… suntem curioși ce reacție o să aibă cei vizați… și, pentru interesați (:)) articolul 13 e interesant.

   

  Microsoft Word - 73 PH modificare H 9 din 2011.doc Microsoft Word - 73 PH modificare H 9 din 2011.doc Microsoft Word - 73 PH modificare H 9 din 2011.doc

  CITEȘTE HOTĂRÂREA ÎN ÎNTREGIME AICI

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu propun inca , cateva articole
   art.1 Toate barurile sa fie transformate in azile de batrani si discotecile in biserici pocaiesti.
   art.2 Strandul Neptun sa fie transformat in loc de botezare a pocaitilor sau wc-ul personal a lu ghita (la alegere sau impreuna).
   art.3 Toate magazinele de pe centru sa fie transformate in magazine second hand (care au mai ramas neocupate).
   art.4 Toti care mai sunt prinsi pe strada dupa ora 22,00 sa fie pocaiti.
   art.5 Tinerii daca vor sa se distreze sa mearga la biserica
   Sper sa se tina cont si de articolele astea.
   Multumesc!

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Aceste decizii sunt premergatoare urmatoarelor hotarari?…

   _program tv 2 ore seara

   -apa calda 1 data pe zi 1 ora

   -energie electrica 2 seara de la 20-22,la 22 stingerea sau continuarea cu o seara romantica adica la lumanare sau continuarea cu rugaciunea de seara daca tot tinem lumanarea aprinsa

   -gaz,1 ora seara ,o ora dimineata

   Bravo falca,esti sub demnitatea umana,asteptam cu drag urmatoarele alegeri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.