duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Falcă continuă lupta cu Guvernul pentru finanțarea pasajelor!

  de Special Arad | 19 mai 2014, 6:45 PM | Știri Arad

  0

  Primarul Gheorghe Falcă s-a deplasat astăzi, împreună cu o parte a mass-media, la șantierele pasajelor de pe șoseaua de centură a municipiului Arad pentru a prezenta situația critică în care se află lucrările deja executate, care sunt abandonate din august 2012 prin oprirea finanțării guvernamentale. Edilul șef al Aradului a explicat că urmare a faptului că în toată această perioadă nu s-au asigurat nici măcar fondurile minime necesare conservării, o mare parte a materialelor și elementelor de construcție s-au degradat și va fi nevoie de înlocuirea sau recondiționarea acestora, ceea ce va aduce costuri suplimentare față de valoarea inițială a proiectelor, se arată într-un comunicat remis de Primărie.

  „Ministrul Transporturilor Dan Șova și reprezentanții PSD Arad ne spun că aici se lucrează la pasaje și că noi dezinformăm. Lanțul de minciuni al PSD nu se mai oprește. Unde se lucrează? Cine dezinformează? Sunt bani pierduți de stat din cauza degradării acestor șantiere, sunt banii pierduți de transportatori și de ceilalți agenți economici prin timpul irosit în blocaje pe acest drum național. Aradul are toate motivele să fie nemulțumit și să arate vinovații, de aceea am instalat aceste panouri informative” a declarat Gheorghe Falcă, declarație pe care a postat-o încă de dimineață pe contul său de facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.