miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Facultatea de științe juridice a U.V.V.G. Arad

  de Special Arad | 27 iulie 2022, 10:57 AM | Educaţie

  0

  „Ius est ars boni et aequi” – dreptul este arta binelui și a echității

  Ce pot avea în comun magistrații, atașații diplomatici, lichidatorii și executorii bancari, spre exemplu? Facultatea de drept.
  Științele juridice deschid calea spre mai mult de 100 de profesii, conform COR, printre care cele amintite mai sus.

  Dreptul, cum este cunoscut din cele mai vechi timpuri, formează profesioniști în aproape toate domeniile, structurează gândirea și te ajută să știi unde, dar mai ales ce să cauți ca să obții rezultatul scontat.

  Nu toți absolvenții devin avocați sau notari, dar conform clasificării ocupațiilor din România, mai mult de 100 de funcții din mediul privat și de stat pot fi ocupate având la bază studiul științelor juridice.

  U.V.V.G. Arad propune absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat, studiile de licență cu durata de 4 ani, iar absolvenților de drept, master, în domeniul penal – Instituții de Drept Penal și Procesual Penal și civil – Instituții de Drept Civil și Procesual Civil.
  Profesorii facultății sunt practicieni ai dreptului, care vor împărtăși studenților atât aspectele teoretice cât și practica judiciară.

  Înscrierile se pot face până în data de 29 iulie, pe adresa admitere.uvvg.ro, sau la sediile din Arad (Rectorat) și la filiale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.