Factura de apă și de canalizare poate fi plătită și pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad

  de Special Arad | 3 May 2022, 12:10 PM | Știri Arad

  0

  Utilizatorii au posibilitatea de a achita simplu și rapid factura de apă și de canalizare pe pagina de internet www.caarad.ro – Plată directă factură sau direct link-ul pay.caarad.ro, anunță Compania de Apă Arad.

  „Atenție însă! Pentru plata online a facturii, vor trebui completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. (dacă abonații nu cunosc informațiile legate de codul de abonat, numărul facturii, aceste date pot fi obținute telefonic la numerele : 0257/270843, 0257/270853, 0257/708555, interior 5 sau 6).

  Este important a avea în vedere că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora. În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. După apăsarea butonului de plată, utilizatorii vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății”, atrage atenția Compania de Apă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.