marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Factura de apă și de canalizare poate fi plătită și pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad

  de Special Arad | 3 mai 2022, 12:10 PM | Știri Arad

  0

  Utilizatorii au posibilitatea de a achita simplu și rapid factura de apă și de canalizare pe pagina de internet www.caarad.ro – Plată directă factură sau direct link-ul pay.caarad.ro, anunță Compania de Apă Arad.

  „Atenție însă! Pentru plata online a facturii, vor trebui completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. (dacă abonații nu cunosc informațiile legate de codul de abonat, numărul facturii, aceste date pot fi obținute telefonic la numerele : 0257/270843, 0257/270853, 0257/708555, interior 5 sau 6).

  Este important a avea în vedere că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora. În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. După apăsarea butonului de plată, utilizatorii vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății”, atrage atenția Compania de Apă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.