vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nu de parcă ar lipsi cuiva, dar ce s-a întâmplat cu băieții de la Body&Soul?

  de Special Arad | 4 iunie 2014, 6:57 PM | Muzică

  0

  Cei patru cântăreți rupeau topurile muzicale la sfârșitul anilor ’90, atunci când hituri precum „Superfemei” sau „Ne-au topit căldurile” erau fredonate de români cu orice ocazie.

  Trupa Body&Soul a luat naștere în anul 1993, iar membrii formației au debutat ca dansatori, scrie Yahoo Celebrity.

  În 1996, compozitorul Mihai Alexandru este cel care a descoperit că băieții au și calități vocale și i-a încurajat să înființeze și o trupă de muzică dance cu același nume. Body&Soul debutează oficial pe scena muzicală românească în vara anului 1997, luând parte la Festivalul de la Mamaia, unde primesc si premiul de originalitate la secțiunea Interpretare. Tot în vară, dar de această dată în anul 1999, a ieșit pe piață primul lor album muzical, iar în iulie 2000 grupul îl lansează pe cel de al doilea. Au urmat și alte materiale discografice, însă trupa a intrat în cele din urmă într-un con de umbră, cu toate că au încercat o relansare acum doi ani, dezvoltându-și chiar și o casă proprie de discuri.

  George Monceanu, unul dintre băieți, și-a deschis, în paralel cu muzica, în 1994, propria afacere în domeniul mezelurilor.

  Astfel, solistul are o fabrică de intestine pentru cârnați, care i-a adus o sumă fabuloasă în cont, de ordinul milioanelor de euro.

  Laurențiu, pletosul trupei la vremea aceea, a încercat și el să se îmbogățească dintr-o pasiune mai veche: croitoria. Artistul a avut, timp de şapte ani un magazin de haine „tunate”. Pentru femei şi bărbaţi, el a cusut cu mânuţa lui la o maşină industrială pe care şi-a depozitat-o în sufragerie şi a muncit din greu până în 2010, atunci când a decis să închidă magazinul pe care îl avea pentru a se ocupa exclusiv de managementul casei de discuri pe care a înființat-o cu colegii de trupă.

  Bogdan Dima a ales o carieră în domeniul muzical, ajungând director de imagine la o casă de discuri. Acesta a declarat recent că nu mai are de gând să colaboreze muzical cu foștii colegi, deși au rămas în relații amiabile.

  În timp ce colegii săi de trupă s-au căsătorit între timp, ba chiar au și copii, Bogdan este singurul care a rămas burlac și care nu se gândește să se însoare prea curând.

  Florin este singurul membru al trupei care a preferat să iasă din viața publică, trăindu-și viața cât mai discret, cu toate că a rămas asociat la casa de discuri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.