marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Face greva foamei din cauza lui Adrian Năstase și Lazăr Faur

  de Special Arad | 8 iulie 2014, 8:00 AM | Știri Arad | Strada | Video

  1

  Groza Petru din satul Roșia Nouă, comuna Petriș e în greva foamei, din 7 iulie, începând cu ora 14.00. Ultima dată a mâncat doua pachete de Eugenia. A decis să protesteze în fața Prefecturii din Arad și speră ca mesajul său să ajungă la București.

  Adrian Năstase și Lazăr Faur sunt dușmanii lui numărul 1…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din câte se vede/aude omul pare bazat. Fain finalul luat de la distanță – omul cu nume politic ”Petru Groza” cum își arată dosul dp ce zice ultimele cuvinte: ”ministerul public”!
   Serios vorbind – de ce nimeni dijn instituția prefecturii nu vine să-l conducă înăuntru și să vadă care e problema pt care a ales această soluție?! Pt că nu de bine stă cetățeanul groza în soarele arzător al aradului… Dacă era în plină campanie electorală să vezi cum ar fi ieșit șobolanii cu promisiuni și lingușeli! Așa, alegerile sunt încă departe și nimeni nu e curios de dreptate și legi. Mai dă-le-n insule exotice de probleme. E vară, ”politicienii” e la soare tropical cu e-femei906090 din cauză de eliberare stres. Cui îi pasă de un nea petrugrozadinpetriș?! Omule, nu mai sta sub soare. Du-te-acas! Ia și niște eugenii pe drum. Măcar știi un lucru: cum ai venit așa și pleci! Echitabil.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.