„F*** you”: Ultimele cuvinte ale lui 2Pac, potrivit polițistului care l-a găsit după împușcăturile din 1996

  de [email protected] | 23 mai 2014, 4:52 PM | Monden | Music

  0

  Motivul morții lui Tupac Shakur încă e învăluit în mister și în ziua de azi. Însă abia acum, după 18 ani, polițistul care l-a găsit pe rapper înainte ca acesta să moară, a dezvăluit într-un interviu care au fost ultimele cuvinte ale artistului.

  Chriss Carroll, agentul de poliție care a fost în patrula pe motocicletă în Las Vegas Strip în acea seară fatidică de 7 septembrie 1996, a spus pentru publicația Vegas Seven că artistul i-a spus drept în față „F*** you” chiar înainte să-și dea ultima suflare.

  Carroll l-a scos din scaunul de pasager a mașinii pe Tupac, care a primit mai multe împușcături, și a încercat să afle cine l-a împușcat, însă artistul de 25 de ani parcă nu voia să spună acest lucru. Tupac a izbutit să spună „Nu pot…” după care s-a uitat în ochii ofițerului de poliție.

  „S-a uitat la mine, cu greu a luat aer în piept să-mi spună ceva, iar când am crezut că vom coopera, mi-a spus doar atât: F*** you”, a mărturisit ofițerul de poliție.

  „După acestea, a început să bolborosească și a început să-și piardă conștiința. În acel moment, a apărut Ambulanța și a devenit inconștient”, a mai adăugat Carroll.

  Tupac a fost apoi transportat spre spital unde a intrat în comă. A murit de hemoragie internă pe data de 13 septembrie. Medicii au încercat din răsputeri să-l resusciteze, până când mama artistului a spus „Stop”.

  Un nou musical inspirat din viața și munca vedetei hip-hop, intitulat „Holler If Ya Hear Me”, se va deschide luna viitoare pe Broadway-ul din New York.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.