luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „F*** you”: Ultimele cuvinte ale lui 2Pac, potrivit polițistului care l-a găsit după împușcăturile din 1996

  de Tomck@t | 23 mai 2014, 4:52 PM | Monden | Muzică

  0

  Motivul morții lui Tupac Shakur încă e învăluit în mister și în ziua de azi. Însă abia acum, după 18 ani, polițistul care l-a găsit pe rapper înainte ca acesta să moară, a dezvăluit într-un interviu care au fost ultimele cuvinte ale artistului.

  Chriss Carroll, agentul de poliție care a fost în patrula pe motocicletă în Las Vegas Strip în acea seară fatidică de 7 septembrie 1996, a spus pentru publicația Vegas Seven că artistul i-a spus drept în față „F*** you” chiar înainte să-și dea ultima suflare.

  Carroll l-a scos din scaunul de pasager a mașinii pe Tupac, care a primit mai multe împușcături, și a încercat să afle cine l-a împușcat, însă artistul de 25 de ani parcă nu voia să spună acest lucru. Tupac a izbutit să spună „Nu pot…” după care s-a uitat în ochii ofițerului de poliție.

  „S-a uitat la mine, cu greu a luat aer în piept să-mi spună ceva, iar când am crezut că vom coopera, mi-a spus doar atât: F*** you”, a mărturisit ofițerul de poliție.

  „După acestea, a început să bolborosească și a început să-și piardă conștiința. În acel moment, a apărut Ambulanța și a devenit inconștient”, a mai adăugat Carroll.

  Tupac a fost apoi transportat spre spital unde a intrat în comă. A murit de hemoragie internă pe data de 13 septembrie. Medicii au încercat din răsputeri să-l resusciteze, până când mama artistului a spus „Stop”.

  Un nou musical inspirat din viața și munca vedetei hip-hop, intitulat „Holler If Ya Hear Me”, se va deschide luna viitoare pe Broadway-ul din New York.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.