duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  EXTREM: O profesoară de geografie din Iași și-a tranșat soțul și l-aruncat la gunoi!

  de - | 16 septembrie 2015, 12:18 PM | Naţional

  3

  O profesoară de geografie, pensionară, din orașul Roman, şi-a tranşat soţul şi s-a urcat într-un taxi cu un pachet în care erau părţi din trupul bărbatului. Taximetristului i s-a părut suspect coletul femeii şi a alertat poliţia.

  După ce şi-ar fi omorât soţul, femeia, în vârstă de 64 de ani, i-a tranşat trupul, apoi a mers cu un microbuz de pasageri zeci de kilometri, din Roman până în Târgu Frumos, ca să scape de sacul cu fragmentele umane.

  Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, în noaptea de luni spre marţi, o femeie care avea mai multe bagaje voluminoase a coborât la Târgu Frumos dintr-un microbuz care venea de la Roman şi s-a urcat într-un taxi. După ce aceasta a coborât din autoturism, şoferul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că bagajele unei cliente emanau un miros suspect, care semăna cu mirosul de cadavru.

  Ulterior, femeia a fost oprită pe stradă de poliţişti, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, braţele şi trunchiul unui bărbat.

  Femeia a spus că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din Bucureşti şi că trebuia să le transporte la Roman, fără să ştie ce conţin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.

  Aceasta a fost dusă la Poliţie, unde a recunoscut că braţele şi trunchiul aparţin soţului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman.

  „A fost găsită femeia la o sută de metri de piaţă, a fost legitimată, procurorii criminalişti stabilind că este din Roman şi că ar fi venit cu autocarul cu cei trei saci, bine împachetaţi, în cursul nopţii”, a declarat Carmina Pascal, prim procuror al Parchetului Tribunalului Iaşi.

  Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la locuinţa femeii, unde au găsit şi capul bărbatului, aruncat la coşul de gunoi, au mai spus surse din Poliţie.

  Ancheta în acest caz, începută iniţial de procurorii criminalişti din Iaşi, a fost preluată de cei din Neamţ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Poate îi lipseau omului niște puncte cardinale. Dovadă că fragmente din corpul ucisului au fost transportate în locații diferite; nord/sud, etc. Ați auzit ce-a zis un vecin: e o femeie foarte rea! Era a doua soție a împărțitului, Dumnezeu să-i odihnească toate părțile iar ML să i le asambleze cât de cât – să poată fi înhumat de la cap la coadă – cum se spune. Materiile astea blânde și frumoase cum e geografia – au parte de câteo Cruela ori la școală ori acasă. Pensionarul ăsta mai bine dădea de mâncare la porumbei în piața ieșeană sau roman(ă) decât să-și fi luat o a doua muiere. N-avea cine să-i spele izmenele și să-i facă o mămăligă cu fasole bătută?! Din tot cazul doar nebuna e ”interesantă” ca profil psiho. Nu pușcă ideea subliniată de vecini că ”erau un cuplu liniștit, plecau și veneau împreună”. Această fragilă imagine de înțelegere și fericire casnică avea un substrat profund vulcanic – dacă ar fi să respectăm materia. Acolo unde niciodată nu se aude/vede nimic – se pregătește în timp un boom sinistru.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.