Extrădarea Elenei Udrea din Bulgaria a fost amânată din cauza unui accident

  de - | 10 May 2022, 3:14 PM | Internaţional | Naţional

  0

  (foto: captură Digi24)

  Instanța din Bulgaria a amânat, marți, decizia privind extrădarea în România a Elenei Udrea, pentru că unul dintre avocații ei a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai putut ajunge la proces, scrie digi24.ro.

  Elena Udrea trebuia să afle marți dacă va fi adusă în România, ca să execute condamnarea la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute.

  Ea este de mai mult de o lună în arest în Bulgaria, iar o instanță s-a pronunțat deja în favoarea extrădării. Elena Udrea a făcut contestație, care trebuia să se judece azi, dar procesul a fost amânat pentru data de 18 mai.

  În acest proces, Elena Udrea era reprezentată de doi avocați. Unul dintre ei, exact cel care ar fi trebuit să aducă la instanță documentele în baza cărora fostul ministru cerea extrădarea, a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai ajuns la proces.

  Sursa: digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.