Extinderea Urgențelor de la Spitalul Județean a fost finalizată

  de Special Arad | 23 December 2022, 8:26 PM | Administraţie | Topic special

  0

  Comunicat. Un cadou frumos de Crăciun pentru Arad, de la Consiliul Județean – extinderea Urgențelor de la Spitalul Județean a fost finalizată cu cinci luni și jumătate înainte de termen! A început montarea echipamentelor medicale! Împreună cu vicepreședinții Consiliului Județean și cu constructorul, președintele Iustin Cionca a fost astăzi la noua clădire a Unității de Primiri Urgențe, o lucrare a Consiliului Județean Arad realizată în șapte luni!

  „La ritmul la care s-a muncit, predăm această lucrare cu cel puțin jumătate de an mai devreme spitalului. Era necesară pentru că Urgențele preiau primii pacienți, sunt sute de persoane care ajung aici zilnic și aglomerația era insuportabilă. Eu sper că odată cu deschiderea acestei aripi de clădire rezolvăm și o parte din această problemă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.