sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Artiștii „New Generation” își vor expune lucrările la Clubul Flex

  de Raluca Medeleanu | 18 septembrie 2023, 10:51 AM | Cultură

  0

  Rockoteca Flex, de la Ștrandul Neptun, devine gazda unui eveniment artistic: șase artiști din noua generație, toți arădeni, își vor expune acolo cele mai noi lucrări, miercuri, 20 septembrie, de la ora 19:00.

  Sub numele „New Generation”, grupul de șase artiști care vor expune sunt: Câmpean Cristian, Muntean Diana, Todor, Inklovits Titus, Latiș Cătălin și Enuță Adriana.

  „Dorim să deschidem o ușă către artă publicului larg și, în același timp, să facă cunoștință cu tinerii artiști ai Aradului. Putem aduce un beneficiu enorm Aradului, punând lupa culturală asupra artei plastice. Sperăm că putem să inspirăm cât mai mulți tineri, și nu numai, să caute în interiorul lor, să găsească creativitatea și să o transpună în realitate. Haideți alături de noi la un suc sau un pahar de vin și la o vorbă bună, în timp ce explorăm noua artă contemporana!”, transmit organizatorii.

  Expoziția va pune în lumină lucrări din diverse arii ale artelor plastice precum sculptura, pictura, grafica, arte digitale etc., iar cei care își doresc o lucrare anume pot să o și cumpere, prețul urmând să fie negociat la fața locului cu artiștii.

  Intrarea este liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.