Expoziția „Alpha Banat Child” revine la Alfa. De data asta revine în România și artistul stabilit la Köln

  de Special Arad | 28 iunie 2018, 1:26 PM | Cultură

  0

  Uniunea Artiștilor Plastici – filiala Arad și Centrul Municipal de Cultură ne invită astăzi, de la ora 17, la Galeria Alfa, unde va avea loc vernisajul (sau – dacă ne luăm după afiș – „finisajul”?) expoziției de pictură „Alpha Banat Child” a artistului german de origine română Cristian Dumitru Ștefanovici.

  Expoziția artistului a fost pe simezele galeriei în perioada martie-mai 2018, iar acum încă o dată, cu ocazia întâlnirii cu artistul. Expoziția va rămâne deschisă până în 5 iulie.

  Cristian Dumitru Ștefanovici trăiește și lucrează la Köln. Este doctorand în cadrul Școlii doctorale a Facultății de Artă din Timișoara, UVT. Teza sa de doctorat, asemeni operei sale plastice, propune o privire critică și sincretică asupra lumii prin prisma scenei de artă OFF.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.