marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie într-un bloc din Arad: un bărbat a fost rănit și transportat la spital

  de Tudor Bogdan | 10 decembrie 2016, 10:19 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat a fost rănit într-o explozie produsă, sâmbătă dimineaţă, în locuinţa sa din municipiul Arad, el suferind arsuri şi un traumatism toracic şi a fost transportat la spital.

  Conform ISU, bărbatul rănit se afla singur în garsonieră şi s-a trezit pentru că îi era rău. A sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă. Până la sosirea medicilor, bărbatul a mers la baie, iar când a aprins becul a declanşat explozia din cauza acumulărilor de gaze. În urma deflagraţiei, geamul de la bucătărie a fost spart.

  „În momentul sosirii, echipajul a constat că explozia nu a fost urmată de incendiu, a fost găsită o victimă, un bărbat cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare şi un traumatism toracic în urma impactului pe care bărbatul l-a suferit cu solul. S-au făcut verificări în garsonieră şi a fost găsit aragazul deschis şi cu flacăra stinsă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, căpitan George Pleşca. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea celorlaţi locatari ai blocului.

  Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

  Explozia a avut loc în blocul de garsoniere 236 de pe strada Abrud în cartierul Micălaca din municipiul Arad.

  Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.