marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Experimente artistice cu „Semne de viață”, la Muzeul de Științe ale Naturii

  de Special Arad | 2 aprilie 2023, 4:26 PM | Cultură | Educaţie

  0

  Săptămâna viitoare, pe 4 și 5 aprilie, Muzeul de Științe ale Naturii (Complexului Muzeal Arad) va găzdui atelierul practic „Semne de viață”, coordonat de artista Floriama Cândea.

  Evenimentul face parte din proiectul „Post-educația. Pedagogii ale crizei”, dezvoltat de Asociația Doar Mâine și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de proiecte, în cadrul calendarului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

  Vor participa elevi de la Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad, secția Științe ale naturii și elevi interesați de biologie de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad.

  În cadrul workshop-ului, elevii vor face experimente artistice cu ajutorul unor culturi bacteriologice. Activitățile se află la granița dintre artă și știință și propun o modalitate creativă de a conștientiza legăturile dintre om și alte specii. Participanții se vor familiariza cu bioarta și metodele ei critice de a privi și înțelege lumea în care trăim, dar și cu proiecte artistice interdisciplinare și rolul acestora de a aduce în prim plan sustenabilitatea, spun organizatorii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.