joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Există un suspect în cazul otrăvirii câinilor de la Șiria

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2022, 8:53 PM | Știri Arad

  2

  Vizibil afectat, proprietarul câinilor ne-a spus în câteva cuvinte care au fost de ajuns încât să i se vadă durerea: „Cineva mi-a otrăvit câinii. Au murit toți”.

  S-a întâmplat la Șiria, în satul Galșa, o zonă în care nu este pentru prima dată când animalele sunt otrăvite. Au murit opt câini din rasa Kangal, câini care ajutau la stână, dar totodată câini care au un preț de aproximativ 2.000 de euro per exemplar.

  Ancheta este în curs de desfășurare, dar conform imaginilor de pe camerele de vederi din zonă, în preajma stânei ar fi fost văzută mașina unui vânător. Se pare că între proprietarii câinilor și vânător există și un istoric, acesta fiind deranjat de faptul că acei câini îi speriau vânatul.

  Cei opt câini folosiți la stână au murit sâmbătă seara. Duși cu toții la autopsie, rezultatele acesteia sunt așteptate în zilele care urmează.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.